24. sep. 2009

Her og nå.

Er ikke flink til å oppdatere hva som skjer hos oss, men nå, endelig....

Shadow er sitt gode, gamle jeg. Det skal koses, og helst skal det koses masse. Hele tiden!
Det ble tatt nye blodprøver i sommer. Nyreverdiene var blitt bittelitt lavere. Ingen stor forandring fra sist. Men bittelitt er mye bedre enn ingenting. :)

Athina er i god form. Har blitt fin og stram i fisken av å herje med Griffin. Disse to har nå blitt uadskillelige, og er sammen om alt! Leker den ene så leker den andre. Sover den ene så sover den andre - og gjerne sover de sammen, tett omslynget eller delvis oppå hverandre! Får den ene kos så skal den andre også ha. Likt skal det være. Radarpar!

Griffin, som til nå har vært den stille av de 3 firbente er nå plutselig begynt å prate noe voldsomt. Ikke dumt, for i samme hus som en skravlete matmor, en annen orientaler og en huskatt som tror han er orientaler, kan det være nødvendig å heve stemmen litt for å bli hørt.
Er ellers en usedvanlig tålmodig sjel som lar Athina bruke ørene hans som tyggeleker.

Tanja synes behandling hos manuellterapeut hjelper, og har planer om å være flink å trene på Spenst framover. Høsten merkes godt på muskler og ledd, og hun har sendt inn søknad om behandlingsreise til neste år. Venter stadig på innkalling til operasjon i tommelledd. Mistenker at Nordlandssykehuset liker å holde folk på pinebenken.
Planlegger reiser til utlandet...


To be continued......... ;)

1 kommentar:

Linn sa...

Så utrolig herlig å lese i bloggen din kjære Tanja og måten du forteller om dine firbente familiemedlemmer gjør at jeg sitter ofte med et varmt smil og hjertesukk. Så bra du får god hjelp av manuell terapi og huff ja ventelister på sykehuset kan være i seg selv invalidiserende. Jeg har jo fått diagnose nå men ikke noe kan gjøres, ikke før den norske stat tar Belgia, Usa og Portugals behandling på alvor. Men det skjer visst ikke med det første... Håper du får deg en tur til syden nå når de verste vintermånedene kommer. God klem til deg vakre Tanja <3