21. okt. 2009

Dette irriterer jenter

Irriterende ting gutter gjør.


Hår i dusjen: Og skjeggstubber på vasken, i vasken og på gulvet.

Glad i mat: Det er bare moren din og bestemoren din som synes det er sååå koselig at du forsyner deg med halve fatet. Sjekk hvor mange som skal dele maten før du stagger sulten med full tallerken i middagsselskapet. Fråtsing a'la 10 tonn majones på brødskiva er heller ikke spesielt populært. Du er ikke 10 år og alene hjemme for første gang, er du vel?

Raper: Misforstå oss rett, vi liker skikkelige menn. Men raping, promping og lumske lyder fra kroppsåpninger hører ikke hjemme i stua. Og det er ikke morsomt. Har du behov for å leve ut urmennesket i deg så ring heller opp resten av primatene i gjengen, for en koselig guttekveld.

Kroppslukt: Å kjenne en eim av svettelukt fra armhulene kile seg i nesen når man ligger i armkroken til vår kjære, er ikke akkurat noen turn-on. Bruk deodorant og evt. parfyme. Vi jenter digger sexy mannelukt - og vi snakker ikke om den dere produserer selv iløpet av en hektisk dag på jobben.

Kongen av fjernkontrollen: Liker du å være sjef over fjernkontrollen? Vel, innimellom kan du jo være en gentleman og spørre om det er noen som vil se på noe annet enn fotball og «Jackass».

Smarte og sleipe: Gutter har funnet ut at det er best at jentene er «sjefen», så derfor spør de pent om hva du mener, eller synes. Men helst etter at handlingen er utført.

Hvite løgner: Her skal vi kanskje ikke skjære alle over en kam, men dette lyder kanskje kjent «Jeg tok en rolig kveld på byen i går - var vel hjemme i to-tida».(Sannheten er 06.00 og fire timer han ikke kan stå inne for). «Det du ikke vet, har du ikke vondt av», tenker han mens han rusker deg i håret og er fornøyd med at du gikk på den. IGJEN.

Lange tånegler: Klipp tåneglene! Vær så snill! Vi snakker ikke om pedikyr og fotbehandling, men rett og slett å anskaffe en negleklipper. Når du først setter i gang, er det fint om du klipper dem over toalettet også, og ikke på badegulvet. Tusen takk.

Slitte boksere: En boksershorts varer ikke i fem år. Den blir slitt, uformelig, hullete og utvaska. Og da blir du i hvert fall ikke mer sexy.

Bortskjemte mammadalter: Hørt i middagsselskap: «Nei, mamma synes det er kjempegøy å vaske opp, hun» eller fra mor: «Hva vil du ha da gutten min? Du kan få hva du vil, vet du».
Hva skjer når gutter kommer hjem til mamma? Det er akkurat som de forvandles til små guttepjokker som ikke klarer å gå på do alene. Og hva skjer med mødrene deres? De blir jo som slaver.

Navlelo: Navlelo er ansamling av hår, fibre, og hudrester som ofte finnes i den mannlige navle. Loen finner veien til navlen ved å snike seg fra hårstrå til hårstrå på kroppen, ifølge den australske forskeren Karl Kruszelnicki. Han står bak en undersøkelse hvor 5.000 personer deltok. Menn med mye hår på kroppen og innovernavle har mest lo.
Selv om menn er mer hårete enn kvinner så er det ingen unnskyldning - navlelo må fjernes!

Glemsk: En mann forlater sjelden hjemmet bare en gang! Enten er nøkler, bankkort eller mobilen glemt, og han kommer ruslende tilbake med et: «Hehe, det var visst noe jeg glemte».

Kebab: Vi digger ikke en ånde bestående av øl, sprit, løk og lammekjøtt. Dessuten er det ikke så hyggelig å holde i en klissete rømme-hånd på vei hjem på nattestid heller. Morgen-ånden som følger dagen derpå får dessuten soverommet til å minne om et hett og svett kryddermarked i Marokko.

Sier ofte: «Jamen, det var ikke min feil!» En setning som menn tyr til om det så bare er snakk om en liten bagatell.

Bare en ting: Menn klarer sjelden mer enn en ting på en gang - det er bevist gang på gang. Be en mann om å lage middag, sett på radioen og fortelle en historie samtidig. Enten går det totalt galt med middagen, eller så klarer han bare å gjengi ti prosent av det du nettopp fortalte.

Mono: Slapp av, du er ikke homo selv om du napper bort et hår. Når øyebrynene vokser sammen til en rett, tjukk og buskete strek over øynene så er det faktisk på tide å ta fram pinsetten. Du blir ikke mindre mann av å droppe mono-eyebrow.


De aller fleste punktene funnet på nettet, men tok meg i å nikke og smile mens jeg leste... :)

Ingen kommentarer: