12. okt. 2009

Skinkegrateng

Fant denne oppskriften på skinkegrateng. Har ikke forsøkt å lage den enda, men lover å prøve. Snart! Det fine er at den ser fryktelig enkel ut. Kanskje går det an å eksperimentere litt og bytte ut skinke med f.eks. bacon eller kylling?

Dette trenger du:

  • 200 gr fusilli pasta
  • brokkoli, fersk eller frossen
  • 1/4 purreløk i tynne skiver
  • 1 pose hvit saus (Toro)
  • 5 dl melk
  • 200 - 300 g skinke i strimler
  • revet ost
Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist på pakken, skyll av og legg i en ildfast form.
Lag sausen som anvist, men med 5 dl melk.
Gi brokkolien et oppkok og hell av vannet.
Legg over pastaen sammen med skinken, sausen, purreløken og den revne osten.
Gratineres v/200 grader i ca.20 minutter.


Oppskriften sier ingenting om hvor mye brokkoli man skal bruke, så her er det nok bare å prøve seg fram. Smak og behag. :)

Ingen kommentarer: